fbpx

Lobby Bar

Pasi të jeni cekuar në Premium Hotel, hidhini një sy Lobby Bar.

I vendosur vetëm pak hapa larg nga hyrja kryesore, ky bar ka një listë të gjerë të pijeve koktej klasik dhe të modës.

Book now

FIND US ON MAP

Premium Beach Hotel, the brand new 5 star luxury resort, in Albania is committed to offer inspiring travel experience. Situated in the Golem beach area, in a front line with sea, it presents the finest class accommodation and hospitality in Albania.

View Location