fbpx

Lounge Bar

Në Lounge Bar do të gjeni një përzgjedhje të gjerë të koktejeve të reja bashkëkohore dhe koktejeve klasike me një kthesë moderne, duke përfshirë një gamë të plotë të Mojitos, Daiquiris, Martinis dhe Margaritas, - madhështore për të ndarë me miqtë.

Book now

FIND US ON MAP

Premium Beach Hotel, the brand new 5 star luxury resort, in Albania is committed to offer inspiring travel experience. Situated in the Golem beach area, in a front line with sea, it presents the finest class accommodation and hospitality in Albania.

View Location