fbpx
Virtual tour
Book now

Main Restaurant

Restoranti ynë kryesor ofron shije tradicionale dhe ndërkombëtare.

Seksioni me 285 persona ofron shërbim si një bufe e hapur për mëngjes, drekë dhe darkë.

Book now

Alacart Restaurant

Restoranti Alcart është elegant dhe i zbukuruar me llampadar luksozë.

Klientët mund të shijojnë gatimet tradicionale dhe ndërkombëtare, dhe pije të siguruara nga bari i hotelit me pamje nga deti.

Book now

FIND US ON MAP

Premium Beach Hotel, the brand new 5 star luxury resort, in Albania is committed to offer inspiring travel experience. Situated in the Golem beach area, in a front line with sea, it presents the finest class accommodation and hospitality in Albania.

View Location